Zin in een spannend culinair avontuur? Restaurant De Parel van Egmond in Egmond aan Zee!

Voorgerechten

Koude voorgerechten  
Rundercarpaccio, rijkelijk gegarneerd, overgoten met een frisse portdressing. € 15.25
Gerookte palingfilet op toast geserveerd, rijkelijk gegarneerd. € 16.25
Gerookte verse zalmfilet op toast geserveerd rijkelijk gegarneerd € 16.25
Ardenner Ham, met verse vruchten gegarneerd op een bedje van sla.  
€ 15.25
   
   
Soepen  
Egmondse vissoep" De Parel van Egmond". € 6.95
Lichtgebonden verse champignonsoep, met stukjes verse champignons. € 6.15
Toscaanse romige tomatensoep, met een scheutje room. € 6.15
Franse uiensoep, met broodcroutons en geraspte kaas gegratineerd. € 6.95
   
   
Warme voorgerechten  
Preitaartje met een garnituur van uienringen, champignons, verse paprika, gegratineerd met € 15.25
romige brie.  
Gegrilde garnalenspies overgoten met een romige knoflooksaus, geserveerd op een bedje van € 14.50
verse taugé.  
Scampi’s gegratineerd in de kruidenbotermelange , rijkelijk gegarneerd. op € 15.50
toast geserveerd.  

                                           bovenstaande gerechten kunnen gluten bevatten !!!


 
De Parel van Egmond - Voorstraat 85a - 1931 AJ - Egmond aan Zee
info@parelvanegmond.nl  -  T:  +31 (0)72) 5062768  -  F:  +31 (0)72) 5063296
 

Powered by SHARK Connect