Hello world!

Drukkerij

 

De geur van inkt en het geluid van ronkende drukpersen, waar vind je dat nog? Drukkerij MarcelisDekave in Alkmaar bestaat al sinds 1969 en van oudsher drukken we hier vooral kranten en brochures. Inmiddels staan er vier drukpersen en rollen er boeken, tijdschriften, folders, maar ook exclusieve kunstboeken met folie- en preegletters van de pers, evenals ander milieuvriendelijk, digitaal en bijzonder drukwerk. Hierbij adviseren we je graag om zo tot het voordeligste, maar tegelijkertijd natuurlijk het mooiste resultaat te komen.

 

Drukwerkmanagement
Wil je alle rompslomp uit handen geven aan een drukkerij die van wanten weet? Wij zijn op de hoogte van alles wat met drukwerk te maken heeft. Dat betekent dat wij ook graag met je meedenken over hoe je jouw drukwerk kostenefficiënt kunt inzetten. We opereren honderd procent transparant en werken met periodieke evaluaties, zodat je altijd op de hoogte bent van de stand van zaken, de prestaties en de kosten.

 

Bijzonder drukwerk
Aangezien wij een ambachtelijke drukker zijn met vakmensen die weten dat een klein kleurverschil soms van levensbelang is, leveren we ook maatwerk. We kunnen het allemaal leveren, juist door onze grote vakkennis en de strenge druktechnische controle die wij standaard hanteren.

 

Drukwerkadvies
Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat je optimaal te adviseren, ook op het gebied van kostenbesparing. Zodra wij voor je aan de slag gaan, kun jij je concentreren op de hoofdlijnen en zorgen wij voor de uitvoering. Dit scheelt je, los van kostenbesparing, vooral veel rompslomp.

 

Automatiseringsmogelijkheden drukwerk
Wij beschikken over web based oplossingen die wij op maat voor je kunnen inzetten. Dit zijn oplossingen op het gebied van opmaak, huisstijlbeheer, beeldbeheer, voorraadbeheer, bestelmogelijkheden en rapportages.

 

Voorraadbeheer en distributie
Wij beschikken over een eigen warehouse voor voorraadbeheer. Wanneer blijkt dat jouw organisatie daarbij gebaat is, zetten wij dat in. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat al je marketingmiddelen op één locatie beschikbaar zijn.

Wij bieden alle voordelen voor een effectieve bedrijfsvoering, plus een snelle service door eigen expeditie.

Wil je ook je drukwerkbehoefte door ons laten beoordelen, met een eerste advies over de mogelijkheden?

Leave a Comment