Voorgerechten

Koude voorgerechten

Rundercarpaccio, rijkelijk gegarneerd & overgoten met een frisse portdressing.€ 15.25
Gerookte palingfilet op toast geserveerd & rijkelijk gegarneerd.€ 16.25
Gerookte verse zalmfilet op toast geserveerd & rijkelijk gegarneerd€ 16.25
Ardenner Ham, met verse vruchten gegarneerd op een bedje van sla.€ 15.25
Hollandse garnalencocktail geserveerd met toast en een cocktailsaus€ 17.75

Soepen

Egmondse Vissoep 'De Parel van Egmond'.€ 6.95
Lichtgebonden verse Champignonsoep, met stukjes verse champignons.€ 6.15
Toscaanse romige Tomatensoep, met een scheutje room.€ 6.15
Franse Uiensoep, met broodcroutons en gegratineerd met geraspte kaas.€ 6.95
Verse Mosselsoep met tuinkruiden€ 6.15

Warme voorgerechten

Preitaartje met een garnituur van uienringen, champignons, verse paprika en gegratineerd met romige brie€ 15.25
Gegrilde garnalenspies overgoten met een romige knoflooksaus, geserveerd op een bedje van verse taugé€ 14.50
Gebakken mosselen op toast geserveerd met prei, ui en champignons€ 14.25
Scampi’s, gegratineerd in de kruidenbotermelange & rijkelijk gegarneerd€ 15.50

 Bovenstaande gerechten kunnen gluten bevatten!