Voorgerechten

Voorgerechten

Carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas en croutons van brioche€ 16.75
Vittello Tonato, kalfsfilet geserveerd met een saus van tonijn, tomaat, krokante kappertjes en salade€ 16.75
Twee bereidingen van zalm een tartaar van zalm en geroosterde zalm, geserveerd met biet, dille, crème fresh en gemarineerde zilveruitjes€ 17.50
Gebakken geitenkaas met pecannoten, groentesalade, honing en rucola€ 16.50
Scampi’s, gegratineerd in de kruidenbotermelange & rijkelijk gegarneerd € 18.95

Soepen

Soep van de dag – een wisselende soep uit het seizoen€ 8.95
Verse Italiaanse pomodorisoep, rijkelijk gevuld met groente€ 8.50
Uiensoep met kaascroutons€ 8.95

 Bovenstaande gerechten kunnen gluten bevatten!