Hoofdgerechten
Plate Gerechten
Saté van varkenshaas met huisgemaakte pindasaus en kroepoek | € 27.50 |
Spare ribs (Zoet of Pikant) met knoflook- en whiskysaus | € 27.50 |
Hamburger American Style van Wieringerweider-rund, met spek, ei, salade en geserveerd op een briochebol | € 24.50 |
Schnitzel met diverse sauzen | € 21.75 |
Halve kip van het spit met truffelpasta of friet en salade | € 24.50 |
Hele kip van het spit met truffelpasta of friet en salade | € 32.50 |
Vega lasanga , een heerlijk vers gemaakte groente lasanga met vegetarisch gehakt, geserveerd met een verse salade en een broodje | € 22.50 |
Vegetarische bonen burger American style, ei, kaas en salade geserveerd op een brioch bol | € 24.50 |
Hoofdgerechten Vlees
Tournedos met seizoensgroenten, crème van zoete aardappel en rodewijnsaus | € 34.50 |
Varkensribroast van de grill met honing-mosterdsaus, kappertjes en gebakken spitskool | € 34.50 |
Meat of the Day, wisselend vleesgerecht uit het seizoen | Dagprijs |
Hoofdgerechten Vis
Hele zeetong (500 gram), in roomboter gebakken, geserveerd met ravigottesaus, salade en gebakken aardappelen | € 49.50 |
Slibtong met ravigottesaus, salade en gebakken aardappelen | € 32.50 |
Op de huid gebakken zeebaars met crème van zoete aardappel, tomatensalsa, haricots verts en peultjes | € 32.50 |
Catch of the Day, wisselend seizoensgebonden visgerecht, zorgvuldig geselecteerd door onze visboer. Onze bediening vertelt u er graag meer over. | Dagprijs |
Maaltijdsalades
Salade Egmondse geitenkaas – rijk gevulde salade met honing, noten en edamameboontjes | € 22.50 |
Salade Visserslatijn – rijk gevulde salade met diverse vissoorten uit het seizoen, groenten en mierikswortelsaus | € 26.50 |
Salade Carpaccio – rijk gevulde salade met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, Parmezaanse kaas en briochecroutons | € 23.50 |
Bovenstaande gerechten kunnen gluten bevatten!