Voorgerechten
Voorgerechten
Carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas en croutons van brioche | € 16.75 |
Vittello Tonato, kalfsfilet geserveerd met een saus van tonijn, tomaat, krokante kappertjes en salade | € 16.75 |
Twee bereidingen van zalm een tartaar van zalm en geroosterde zalm, geserveerd met biet, dille, crème fresh en gemarineerde zilveruitjes | € 17.50 |
Gebakken geitenkaas met pecannoten, groentesalade, honing en rucola | € 16.50 |
Scampi’s, gegratineerd in de kruidenbotermelange & rijkelijk gegarneerd | € 18.95 |
Soepen
Soep van de dag – een wisselende soep uit het seizoen | € 8.95 |
Verse Italiaanse pomodorisoep, rijkelijk gevuld met groente | € 8.50 |
Uiensoep met kaascroutons | € 8.95 |
Bovenstaande gerechten kunnen gluten bevatten!